Ons familiebedrijf

Familiebedrijf

Wij zijn Sjaak, Marianne, Ingrid en Nicole. Al 40 jaar hebben wij een groen bedrijf met geuren en kleuren.

Ooit begonnen we met het kweken van perkplantjes.

Daarna zijn we bloemen gaan kweken voor de veiling en ook om zelf te drogen en te verkopen in onze winkel aan huis. De droogbloemen waren toen een echte rage. We hebben veel workshops gegeven en heel veel mooie arrangementen gemaakt.

Buiten de winkel hebben we op vele beurzen onze producten aangeboden. We maakten ‘doe-het-zelf’ pakketten zodat mensen zelf thuis aan de slag konden.

In 2005 zijn we met onze pluktuin begonnen. We hebben een veld aangeplant waar de mensen zelf met een emmer en schaar of mes naar hartenlust konden gaan plukken. Dit bleek zo’n succes dat we een paar jaar daarna nog een stuk grond erbij hebben genomen om de pluktuin uit te breiden.

Nog steeds vinden vele mensen de weg naar onze mooie pluktuin en nog steeds proberen wij steeds te vernieuwen zodat we nog meer mooie bloemen voor u hebben.

De droogbloemen zijn natuurlijk weer helemaal hot. Dat is natuurlijk heel leuk, want dat is waar wij ooit heel veel mee hebben gewerkt, tijden herleven!

En natuurlijk, niet te vergeten, hebben we een mooie B&B op het erf staan waar gasten heerlijk kunnen genieten van de rust en de mooie omgeving.

Sinds 2020 zijn de dochters, Ingrid en Nicole erbij gekomen met frisse ideeën om steeds weer te blijven verrassen en natuurlijk om lekker mee te werken in een fijn familiebedrijf waar een gemoedelijke sfeer hangt.

Binnen ons bedrijf zijn een aantal enthousiaste vrijwilligers actief die ons helpen in de tuin, op het erf en op het terras. Ook zijn wij op vrijwillige basis, een werkplaats voor cliënten van stichting Samen Top. Deze mensen, met een afstand tot de arbeidsmarkt, helpen ons bv met onkruid verwijderen en het netjes houden van het erf.

Wij zijn blij met de inzet van onze vrijwilligers en de collega’s van Samen Top. Samen met hen proberen we ons bedrijf steeds mooier te maken.

Wij hopen u een keer te mogen begroeten in ons mooie bedrijf. In onze pluktuin in de zomermaanden (medio juni tot oktober) of in onze winkel met een fleurig assortiment droogbloemen en leuke arrangementen en boeketten. Of natuurlijk in ons huisje voor een heerlijke vakantie of weekendje weg.

Tot ziens, Sjaak, Marianne, Ingrid en Nicole.