Archive For The “Uncategorized” Category

De winkel open op reservering

28 februari 2012

Vanaf vrijdag 5 maart is de droogbloemen winkel weer open op afspraak ♡

Lekker rond snuffelen, je eigen droogbloemen kiezen en daarna bijvoorbeeld fijn thuis aan het knutselen of je zelf uitgekozen boeket in je mooie vaas zetten.

In de afgelopen maanden was dat geen vanzelfsprekendheid. We deden ons uiterste best om al onze klanten tegemoet te komen. Mee denken, ideetjes en inspiratie geven en alles duidelijk in beeld brengen met foto’s en filmpjes. Het was fijn om te merken dat onze klanten zoveel vertouwen in ons hadden!

Maar goed … Er gaat niets boven lekker zelf uitzoeken! Dus wij zijn erg blij met de nieuwe mogelijkheden van winkelen op afspraak.

Reserveer je ‘private shopping’ moment, en kom 20 minuten vrijblijvend prive winkelen en rond neuzen. Je kunt 1 iemand mee nemen, want wij reserveren een tijd voor 1 persoon. geef dit dan even aan in je reservering. Heb je meer tijd nodig, boek dan 2 tijdsloten. Onze winkel is open op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur (net als voor de lockdown).Uiteraard vragen we je om je tijdens een bezoek aan de Corona maatregelen te houden. Tot ziens!

Welkom op onze nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website

Het heeft even geduurd, maar we hebben een nieuwe website. De oude was aan een opfrisser toe.

Omdat wij vooral creatief zijn met bloemen heeft het wat langer geduurd dan we hadden gehoopt. Maar goed … gelukt!

Op onze nieuwe website staat zoals gebruikelijk de nodige ‘up to date’ informatie. Zoals onze openingstijden. Zowel van de droogbloemen winkel, als de pluktuin.

Verder vind je natuurlijk ons adres, mooie foto’s van onze bloemen, achtergrond informatie en de mogelijkheden wat betreft workshop e.d.

Omdat onze droogbloemen winkel momenteel dicht is (i.v.m. de Corona maatregelen), willen we ook een mogelijkheid creëren dat je via deze website een droogbloem boeket of creatie kunt bestellen en afhalen.

Leuk dat je onze website bezoekt! En tot ziens in onze pluktuin en winkel.

Via onderstaande knop kom je op de pagina; ‘te bestellen’. Hier kun je rondkijken tussen de droogbloem boeketten, kransen en ander creaties die wij momenteel in onze winkel hebben staan.

Ons familiebedrijf

Ons familiebedrijf

Familiebedrijf

Wij zijn Sjaak, Marianne, Ingrid en Nicole. Al 40 jaar hebben wij een groen bedrijf met geuren en kleuren.

Ooit begonnen we met het kweken van perkplantjes.

Daarna zijn we bloemen gaan kweken voor de veiling en ook om zelf te drogen en te verkopen in onze winkel aan huis. De droogbloemen waren toen een echte rage. We hebben veel workshops gegeven en heel veel mooie arrangementen gemaakt.

Buiten de winkel hebben we op vele beurzen onze producten aangeboden. We maakten ‘doe-het-zelf’ pakketten zodat mensen zelf thuis aan de slag konden.

In 2005 zijn we met onze pluktuin begonnen. We hebben een veld aangeplant waar de mensen zelf met een emmer en schaar of mes naar hartenlust konden gaan plukken. Dit bleek zo’n succes dat we een paar jaar daarna nog een stuk grond erbij hebben genomen om de pluktuin uit te breiden.

Nog steeds vinden vele mensen de weg naar onze mooie pluktuin en nog steeds proberen wij steeds te vernieuwen zodat we nog meer mooie bloemen voor u hebben.

De droogbloemen zijn natuurlijk weer helemaal hot. Dat is natuurlijk heel leuk, want dat is waar wij ooit heel veel mee hebben gewerkt, tijden herleven!

En natuurlijk, niet te vergeten, hebben we een mooie B&B op het erf staan waar gasten heerlijk kunnen genieten van de rust en de mooie omgeving.

Sinds 2020 zijn de dochters, Ingrid en Nicole erbij gekomen met frisse ideeën om steeds weer te blijven verrassen en natuurlijk om lekker mee te werken in een fijn familiebedrijf waar een gemoedelijke sfeer hangt.

Binnen ons bedrijf zijn een aantal enthousiaste vrijwilligers actief die ons helpen in de tuin, op het erf en op het terras. Ook zijn wij op vrijwillige basis, een werkplaats voor cliënten van stichting Samen Top. Deze mensen, met een afstand tot de arbeidsmarkt, helpen ons bv met onkruid verwijderen en het netjes houden van het erf.

Wij zijn blij met de inzet van onze vrijwilligers en de collega’s van Samen Top. Samen met hen proberen we ons bedrijf steeds mooier te maken.

Wij hopen u een keer te mogen begroeten in ons mooie bedrijf. In onze pluktuin in de zomermaanden (medio juni tot oktober) of in onze winkel met een fleurig assortiment droogbloemen en leuke arrangementen en boeketten. Of natuurlijk in ons huisje voor een heerlijke vakantie of weekendje weg.

Tot ziens, Sjaak, Marianne, Ingrid en Nicole.

Maatregelen m.b.t. Corona

Maatregelen m.b.t. Corona

25 februari 2021

Vanaf volgende week mogen wij weer klanten ontvangen in onze winkel. Dat is voor ons erg fijn! En we denken voor jullie ook. Want er is niets fijner om iets lekker zelf uit te zoeken!

Private shopping:

  • Je reserveert je bezoek online, minimaal 4 uur van te voren, via deze website. Menu; Reserveren – private shopping.
  • Je kiest een dag en tijdvak van 20 minuten (We zijn open op vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur)
  • Je bent als enige klant in de winkel.
  • Wil je samen met iemand langs komen? Dat kan dus! Geef het even door als je online reserveert. Je dient wel de 1,5 m afstand van elkaar te houden. Er zijn maxiaal 2 klanten welkom.
  • Je bent uiteraard helemaal niet verplicht om iets te kopen 😉 Je bezoek is dus vrijblijvend!
  • In onze winkel dien je je aan de Corona maatregelen te houden (mondmasker op, bij klachten thuis blijven, 1,5 m afstand houden, je mag je handen ontsmetten)

Wij hopen dat we op deze manier voorlopig veilig open kunnen zijn.
Graag willen wij iedereen bedanken die in de afgelopen periode iets bij ons heeft besteld!
Hartverwarmend ♡

Openingstijden

Openingstijden

Onze winkel is open op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur op reservering.

Je dient je bezoek minimaal 4 uur van te voren te reserveren. Dat kan op deze website. Menu; Reserveren – private shopping

Je kiest een tijdblok van 20 minuten uit. Je bent dan als enige klant in de winkel.

Wil je samen met iemand komen? Dat kan! Geef het even aan als je online reserveerd.

Graag tot ziens

Go Top