Pluktuin

Pluktuin

Wij verwelkomen u graag in onze mooie pluktuin, die wij al vanaf 2005 met veel liefde en plezier steeds mooier laten worden. Er is een grote verscheidenheid aan vaste en eenjarige planten die om beurten bloeien. Onze tuin met het terras zijn vanaf ongeveer juni tot begin oktober geopend. Dit is weersafhankelijk.

U krijgt een emmer en een schaartje of mesje mee en dan mag u lekker in de bloementuin gaan struinen op zoek naar de mooiste bloemen.

De planten kweken we zelf op in eigen kwekerij. Zo hebben we lekker veel verschillende soorten in de tuin staan, zodat we voor iedereen wat moois hebben.

Als u met uw vrolijk gevulde emmer terug naar voren komt dan kunt u eventueel nog genieten van een drankje met iets lekkers erbij of een lekker ijsje.

Wij pakken uw bloemen voor u in en dan kunt u ze thuis een mooi plekje geven. Even goed schuin afsnijden en om de paar dagen het water verversen, zo heeft u er lang plezier van.

Plukt u een volle emmer, dan is de prijs €12,50. Gaat u proppen, dan komt er iets bij. Heeft u een minder volle emmer dan betaalt u minder.