Algemene- en leveringsvoorwaarden webshop

Bestellen product / inschrijven workshop of cursus via de webshop – Wanneer je een aankoop doet of je op geeft voor een workshop of cursus via onze website/webshop, gaan wij ervan uit dat je het aangegeven product wenst te ontvangen of je aan een workshop of cursus deel wilt nemen. Je krijgt een email van ons ter bevestiging van het product of de inschrijving. De bedragen zijn incl. BTW.

Deelname workshop / cursus – Bij inschrijving betaal je, via deze webshop inschrijfkosten. Het overige bedrag betaal je op de dag van de workshop of cursus in de winkel.

Annuleren workshop / cursus – Als een workshop of cursus niet door gaat vanuit ons, ontvang je het inschrijfgeld uiteraard terug. Mocht je zelf afzeggen, dan ontvang je het inschrijf geld niet terug. Wel mag je zelf jou plaats aan iemand anders geven/verkopen. Geef dit dan wel even aan ons door zodat wij de juiste naam kunnen noteren. Wil je je deelname annuleren? Contact via website.

Annuleren product webshop / bestelling
Je hebt wettelijk gezien 14 werkdagen de tijd om op jouw bestelling terug te komen. Mocht je al betaald hebben en wij hebben het product nog niet verstuurd? Dan krijgt je het overgemaakte bedrag teruggestort op jouw bank of girorekening. Wanneer het product reeds verstuurd is, kun je dit op eigen kosten retour zenden. Na goede ontvangst krijgt je de aankoopbedrag van het product retour. De verzendkosten niet (prijzen post NL).


Verantwoordelijkheid
Ons uitgangspunt is dat jij eigenaar bent van het door jouw bestelde product, zodra de betaling hiervan is gedaan. Wij zullen jouw product met zorg inpakken en verzenden via PostNL. Je krijgt bericht zodra het pakket op de post is. De Langendam is niet aansprakelijk voor verlies dan wel schade tijdens het transport. Mocht jouw bestelling beschadigd zijn bij ontvangst, neem dan even contact met ons op. Er zal dan in overleg een oplossing worden gezocht. Contact; via website.

Verzending
De Langendam verstuurt alle pakketjes via Post NL. Als er verzendkosten betaalt moeten worden, is dit duidelijk te lezen als je de bestelling doet. Soms zijn bij de prijzen de verzendkosten incl. (prijzen conform post NL)

Levertijd
Nadat we jouw betaling hebben ontvangen, krijgt je per mail van ons een bevestiging (mail niet ontvangen? Kijk in je Spam box). Hierna dragen we jouw bestelling zo snel mogelijk over aan Post NL. Dit zal binnen 3 werkdagen gebeuren. Wil jij jou bestelling sneller ontvangen? Neem dan even contact op. We kijken naar de mogelijkheden. Mocht er sprake zijn van overmacht en de levering niet binnen 3 dagen plaats kunnen vinden, dan nemen wij contact met je op.

Garantie en Aansprakelijkheid
Je hebt 14 werkdagen de tijd op jouw bestelling terug te komen, of te wijzigen. Mocht je niet tevreden zijn over het product dan kun je deze, binnen 14 werkdagen na betaling retourneren op eigen kosten. Bij goede ontvangst krijgt je uiteraard de kosten van het product retour (de verzendkosten worden niet terug betaald). Heb je klachten, tips en of ideeën verzoeken dan horen wij dat graag. Binnen onze mogelijkheden zullen wij er alles aan doen je tevreden te stellen.

Aanvaarding voorwaarden
Het plaatsen van een bestelling betekent automatisch dat je akkoord gaat met de hierboven genoemde voorwaarden.

Betrouwbaarheid en Privacy
Jouw adresgegevens en emailadres worden uitsluitend voor onze eigen administratie bewaard voor het verzenden van een bestelling. Jouw gegevens worden niet doorgegeven aan anderen. Wij besteden zorg aan jouw bestelling. De Langendam is blij met jou als klant. Je kunt voor vragen altijd contact met ons opnemen. Contact; via website.