Boeket €15,- bestellen

Middels dit formulier kun je een €15,- boeket bestellen. Dit is een leuk droogbloemen boeket om zo in een vaasje te zetten, maar je kunt er ook leuk creatief mee aan de slag. Je bestelt het boeket en kiest het aan de deur uit. Je kunt vooraf je kleur wens aangeven dan zorgen wij dat er voldoende keus is.

Als je meerdere boeketten wil bestellen, noteer dat dan even onderaan in het formulier bij; Overige vragen en opmerkingen. Vermeld hier dan ook de kleur.

Wij hebben een telefoon nr nodig om evt. een betaal verzoek te sturen. Ook bij vragen of communicatie m.b.t. de bestelling gebruiken wij Whatsapp. Denk bv aan het doorsturen van een foto om te zien of de bestelling naar je zin is.
Je kunt hier een dag selecteren wanneer je je bestelling op wil halen. Vul hier onder het tijdstip in. We zijn open tussen 10.00 en 16.00 uur. (Tussen kerst en oud en nieuw zijn wij gesloten)
Bezorgen doen wij op Vrijdag. We spreken via WhatsApp een tijdstip af. Voor bezorging vragen wij een vergoeding. Binnen een straal van 10 km - €5,- . Tussen de 10 en max 15 km - €10,-