De winkel open op reservering

28 februari 2012

Vanaf vrijdag 5 maart is de droogbloemen winkel weer open op afspraak ♡

Lekker rond snuffelen, je eigen droogbloemen kiezen en daarna bijvoorbeeld fijn thuis aan het knutselen of je zelf uitgekozen boeket in je mooie vaas zetten.

In de afgelopen maanden was dat geen vanzelfsprekendheid. We deden ons uiterste best om al onze klanten tegemoet te komen. Mee denken, ideetjes en inspiratie geven en alles duidelijk in beeld brengen met foto’s en filmpjes. Het was fijn om te merken dat onze klanten zoveel vertouwen in ons hadden!

Maar goed … Er gaat niets boven lekker zelf uitzoeken! Dus wij zijn erg blij met de nieuwe mogelijkheden van winkelen op afspraak.

Reserveer je ‘private shopping’ moment, en kom 20 minuten vrijblijvend prive winkelen en rond neuzen. Je kunt 1 iemand mee nemen, want wij reserveren een tijd voor 1 persoon. geef dit dan even aan in je reservering. Heb je meer tijd nodig, boek dan 2 tijdsloten. Onze winkel is open op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur (net als voor de lockdown).Uiteraard vragen we je om je tijdens een bezoek aan de Corona maatregelen te houden. Tot ziens!