Droogbloemen

Wij hebben een zeer uitgebreid en mooi droogbloemen assortiment. Alle bloemen, zaaddozen en grassen zijn met veel passie gekweekt op duurzame en milieuvriendelijke wijze. Naast onze pluktuin hebben wij een bescheidde maar efficiënt droogbloemen veldje. Alles wordt door ons zelf handmatig vanuit zaad opgekweekt, uitgeplant, onkruid vrij gemaakt, geoogst en gedroogd. Door onze 40 jaar ervaring met het kweken van (droog)bloemen, kweken wij precies wat we in een jaar nodig hebben. Het kweken gebeurt uiteraard zonder het gebruik van bestrijdingsmiddelen. Wij staan voor duurzame en milieu vriendelijk geteelde (droog)bloemen. Doordat we onze droogbloemen aan huis verkopen wordt er geen brandstof verbruikt voor het vervoer. Bloemen drogen doen we in de zomer, tijdens warme dagen met behulp van zonne energie. Wij verkopen een mooi zuiver product, waar wij trots op zijn.

Wij staan vermeld in de deze mooi lijst van pluktuinen en bloemenkwekers die deze zelfde visie delen – Slowflowers: HOME | slowflowers.nl

Onze droogbloemen winkel

In onze winkel vind je alle soorten droogbloemen per soort als bos, we hebben altijd een ruime keus aan mooie boeketten in de winkel, leuke decoraties, cadeautjes en bijvoorbeeld mooie kransen. Ook kun je een boeket of creatie op bestelling door ons laten maken.

In onze droogbloemen winkel zijn de droogbloemen te koop per bos, maar ook verwerkt tot verschillende creaties. We hebben altijd de mooiste boeketten, kransen en cadeautjes klaar staan in onze winkel. Klik op onderstaande link: