Excursies en activiteiten voor groepen

Wij bieden verschillende leuke activiteiten voor groepen aan. Denk aan een familie uitje, personeelsmiddag of babyshower. Onderstaand ziet u wat we zoal te bieden hebben.

Voor de workshops in het winter seizoen geld een maximum van 15 personen (momenteel tijdelijk ivm Corona 8 personen). Voor het zomer seizoen 20 personen. Datum en tijd is in overleg. Neem bij interesse vrijblijvend contact met ons op.

Houd er rekening mee dat wij in de zomervakantie op sommige dagen minder mogelijkheden hebben om groepen te ontvangen, i.v.m. drukte in onze pluktuin. Dus neem bij interesse op tijd contact met ons op.

  1. Droogbloemen workshop met je eigen groepje

Ben jij op zoek naar een leuk groepsuitje en houden jullie van droogbloemen? Dan kunnen wij een leuke workshop verzorgen voor jullie. Denk aan het maken van een droogbloemen krans of een stolp.

Tijdens de workshop die ongeveer 2 uur duurt, maak je je eigen droogbloemen creatie. Wij hebben een heel mooi assortiment met eigen gekweekte droogbloemen. In alle kleuren en soorten. En aan het eind van de workshop gaat iedereen naar huis met een eigen mooie droogbloem creatie.

De prijzen van de workshop zijn incl. koffie/thee en een koekje of cake.

Prijsindicatie:

Krans 28 cm – €40,- p.p

Krans 20 cm – €30,- p.p (dit is een ‘mini’ workshop en duurt 1 tot 1,5 uur)

Stolp 21 cm – €42,50 p.p.

Je kunt bij ons met een groepje terecht vanaf 6 personen. Vanaf 10 personen krijg je €2,50 korting per persoon, per workshop.

2. (mini) workshop en excursie (+ wandeling) over ons bedrijf en de pluktuin

Deze activiteit bieden wij aan buiten het pluktuin seizoen. En is een leuke combinatie waar je uitleg krijgt over ons bedrijf en de pluktuin aan de hand van foto’s, waarna we ook een wandelingetje maken over het bedrijf en richting de pluktuin. Je neemt dan een kijkje in de pluktuin buiten het plukseizoen. Een kijkje ‘achter de schermen’.

Daarna maken we een droogbloemen creatie. We geven een mini workshop. Je kunt kiezen uit het maken van een leuk droogbloemen boeket, een kransje (20 cm) of het maken van twee kaars flesjes (p.p.). Deze workshop duurt ongeveer 1 uur.

Deze complete en gevarieerde activiteit duurt in totaal ongeveer 2 uur.

De prijzen van de workshop zijn incl. koffie/thee en een koekje of cake.

Prijsindicatie:

Deze activiteit is te boeken vanaf €32,-50 per persoon

Je kunt bij ons terecht met een groepje vanaf 6 personen. Vanaf 10 personen krijg je €2,50 korting per persoon.

3. Bloemen plukken in combinatie met een broodjes buffet – momenteel niet te boeken

In ontwikkeling. Prijzen en exacte mogelijkheden nog niet bekend.

Kom met een groepje vriendinnen, familie of bijvoorbeeld ter gelegenheid van een babyshower bloemen plukken in onze mooie pluktuin.

Evt. bij aanvang, ontvangst met een drankje. Je gaat daarna als groepje de tuin in en plukt zelfstandig je emmer vol met bloemen.

Daarna schuif je gezellig aan op ons terras. Wij verzorgen, in samenwerking met een lokale horeca ondernemer, een broodjes buffet.

Uiteraard incl. een drankje (thee/koffie/sap).

Later meer info over deze activiteit

maximaal 20 personen

4. Bakworkshop in ons oude bakhuisje – momenteel niet te boeken

Ontvangst met koffie/ thee en uitleg over wat we gaan doen.

Pizza bakken.

Lunch met uw eigen gebakken pizza. €30,00 (is voor de workshop pizza bakken incl. koffie/thee, uitleg, begeleiding)

Na de lunch een volle emmer bloemen plukken. €15,-

Afsluiten met een drankje op ons terras. €2,00

Totaal €47,-

Arrangementsprijs €45,-

max 20 personen

Kinderfeestjes

Soms krijgen wij de vraag of wij kinderfeestjes verzorgen. Door dat we doorgaans druk bezig zijn met de tuin en ontvangen van klanten hebben wij hier niet de mogelijkheid voor.

Neem contact met ons op via:

We hebben een grote ontvangstruim, voorzien van 3 toiletten, waarvan 1 rolstoeltoilet. In de winter is de ruimte verwarmd.

Omdat we samenwerken met diverse andere bedrijven en musea, hier wat tips voor combinaties. Links