Fotoshoot locatie

Ben je een (professioneel) fotograaf en wil jij onze pluktuin gebruiken als fotoshoot locatie? Dat is mogelijk.

Regelmatig krijgen wij de vraag of er in onze pluktuin een fotoshoot kan plaats vinden. We vinden het altijd erg leuk als we deze vraag krijgen. Er zit heel wat werk in de tuin, en we zijn trots als mensen dit waarderen en zichzelf graag in onze pluktuin op de foto willen zien.

Wij vragen u echter wel om dit altijd vooraf te bespreken als u een fotoshoot wil doen en vragen hier ook een vergoeding voor.


Categorie 1.
Een kleine fotoshoot in de pluktuin (bv. met een gezin of groepje vriendinnen of voor jou eigen foto portofolio) ; €25,- (excl. bloemen)

– Deze fotoshoot vind, in overleg, plaats binnen onze openingstijden.

Categorie 2.
Een grotere fotoshoot – b.v een trouw fotoshoot. €75,- (excl. bloemen) max 1 tot 1.5 uur.

– Je bent, in overleg evt. ook welkom buiten onze openingstijden. Wij stellen in dit geval dus onze pluktuin en erf speciaal voor je open. Wij kunnen naar wens mee denken over mooie plekjes in de tuin e.d.


Categorie 3.
Bedrijven zijn ook welkom voor een commerciële product-, of redactionele fotoshoot. Neem contact met ons op voor info en prijs.

– Je bent welkom buiten openingstijden en je kunt, tevens in overleg, gebruik maken van een binnenruimte. Wij stellen in dit geval dus onze pluktuin en erf speciaal voor je open.

Houd er tijdens een foto-shoot rekening mee dat u zich bevindt op een privé erf . Wij zijn gesteld op onze privacy.

Ook mag u op de foto’s geen andere personen zetten i.v.m. het Nederlandse privacywet.

Omdat we vaak de vraag krijgen … :

Kom je als hobby fotograaf voor jezelf wat foto’s maken van bloemen, vlinders of een vriendin met een spiegelreflex camera? Dan betaal je vooraf €5,- . Bij een besteding vanaf €15,- wordt dit bedrag verrekend. Onze tuin is een pluktuin en geen showtuin. Er zit maanden intensief werk in. Voor enkel een bezichtiging vragen wij €2,50 p.p.

Meld je in beide bovenstaande gevallen even aan de kassa.

Heeft u vragen of interesse?