Fotoshoot locatie

Ben je een (professioneel) fotograaf en wil jij onze pluktuin gebruiken als fotoshoot locatie? Dat is mogelijk.

Regelmatig krijgen wij de vraag of er in onze pluktuin een fotoshoot kan plaats vinden. We vinden het altijd erg leuk als we deze vraag krijgen. Er zit heel wat werk in de tuin, en we zijn trots als mensen dit waarderen en zichzelf graag in onze pluktuin op de foto willen zien.

Wij vragen u echter wel om dit altijd vooraf te bespreken als u een fotoshoot wil doen en vragen hier ook een vergoeding voor.


Een kleine (professionele) fotoshoot in de pluktuin (bv. met een gezin of groepje vriendinnen of voor jou eigen foto portofolio) ; €25,- (excl. bloemen)

– Deze fotoshoot vind, in overleg, plaats binnen onze openingstijden.


Een uitgebreide (grotere) fotoshoot (b.v een trouw fotoshoot of een shoot voor zakelijke doeleinden); €55,- tot €75,- (excl. bloemen) (afhankelijk van de duur van de shoot en de grote van de groep)

– Je bent, in overleg evt. ook welkom buiten onze openingstijden. Wij stellen in dit geval dus onze pluktuin en erf speciaal voor je open
– Evt. krijg je van ons een drankje (koffie/thee/fris) aangeboden.

Houd er tijdens een foto-shoot rekening mee dat u zich bevindt op een privé erf . Wij zijn gesteld op onze privacy.

Ook mag u op de foto’s geen andere personen zetten i.v.m. het Nederlandse privacywet.

Omdat we vaak de vraag krijgen … :

Kom je als hobby fotograaf voor jezelf wat foto’s maken van bloemen of vlinders ( … dus niet van andere personen), pluk je geen bloemen (en maak je ook geen gebruik van het terras)? Denk dan aan een bijdrage voor in onze fooien pot. Onze tuin is een pluktuin en geen showtuin. Er zit maanden intensief werk in. Wij vragen geen entree, maar een bijdrage in de fooien pot is dan op zijn plaats.

Heeft u vragen of interesse?