Kerst Workshop 2022

In de maand december geven we een aantal leuke kerst workshops in onze knusse bloemenboerderij. We werken met kerst groen, kerst en natuurlijke decoratie materialen en droogbloemen. We hebben een drietal leuke creaties bedacht die tijdens de workshop gemaakt kunnen worden. De workshop kost €39,50 . Je mag aan deze creaties uiteraard een mooie eigen draai geven, wat betreft kleur keuze en gebruik van soorten groen en bloemen.

Tijdens een workshop bij ons, geven wij jou de hulp een aandacht die je nodig hebt. Een groepje bestaat uit maximaal 10 deelnemers. Tijdens de workshop drinken we een kopje koffie of thee en daar hoort natuurlijk ook wat lekkers bij.

Kom jij mee doen met een workshop? Opgeven via onderstaande rode knop >

Algemene voorwaarde en info inschrijfkosten (€10,-) onder aan deze pagina

De workshops vinden plaats op zaterdag ochtend om 10.00 uur. Een workshop duurt ongeveer 2 uur.

DatumWat gaan we maken? KostenNog plaats?
Max 10
3 december 10.00 uurKeuze uit 3 verschillende stukken:
– Kerst krans
– tafelstuk met waxinelicht houders
– ring op voet met waxinelichthouder
€39,50nog 4 plaatsen
10 december 10.00 uurKeuze uit 3 verschillende stukken:
– Kerst krans
– tafelstuk met waxinelicht houders
– ring op voet met waxinelichthouder
€39,50Vol

Je kunt je creatie evt uitbreiden met het toevoegen van lichtjes (bij ons te koop vanaf €2,50).

Kerst creatie 1 – Kerst krans

Deze krans is +/- 35 cm doorsnee en kan worden opgehangen of op tafel gelegd worden. Evt. kun je lichtjes toevoegen aan je krans (vanaf €2,50). Of je kunt een (eigen) windlicht of kaars in de krans plaatsten (ook in de winkel te koop). Een voorbeeld zie je op de foto hier onder >

Kerst creatie 2 – Tafelstuk met waxinelicht houders

Dit tafelstuk is ongeveer 40 cm lang en 20 cm breed. Het is een laag stuk en daarom ideaal als je samen aan tafel zit tijdens het kerst diner. In het stuk zijn twee waxinelicht houders verwerkt voor wat extra sfeer. Het groen worst gestoken in oasis en blijft dus vers.

Kerst creatie 3 – Staande ring op voet met waxinelichthouder

Deze ijzeren ring op voet is 50 cm hoog. Boven in de ring hangen 2 kerstballetjes gevuld met droogbloemen. Deze ring is leuk om voor het raam gezet te worden, maar staat ook mooi op een dressoir. In het houten blokje kan een waxine kaarsje geplaatst worden.

Algemene info en voorwaarden workshops:

  • Alle workshops vinden plaats in onze bloemenboerderij in Waspik.
  • De workshops worden gegeven door Marianne of Nicole.
  • Maximaal 8 of 10 deelnemers.
  • De workshop gaat door vanaf 4 personen (als er niet genoeg inschrijvingen zijn, gaat de workshop dus niet door en krijg je van ons bericht).
  • Alle prijzen zijn inclusief; – workshop kosten – koffie/thee – materialen – (Gebruik je meer bloemen of materialen, dan betaal je daar voor een meerprijs).

Aanmelden en inschrijfkosten:

  • Aanmelden en vragen viaContact workshop
  • Wij nemen daarna contact met jou op (mocht je na een paar dagen nog niets van ons hebben vernomen, kijk dan in je spam-box. Neem anders via email opnieuw contact met ons op of bel 0416-312568)
  • Bij het aanmelden betaal je inschrijfkosten. Dat is €15,- p.p. (kerst workshop €10,-). De betaling van deze inschrijf kosten kan met een betaalverzoek via Whatsapp, of in de winkel gedaan worden (pin of contant). Je inschrijving is pas definitief als wij het inschrijfgeld hebben ontvangen. Het overige bedrag betaal je op de dag zelf.
  • Als een workshop niet door gaat vanuit ons, krijg je het inschrijf geld uiteraard terug.
  • Mocht je zelf afzeggendan ontvang je het inschrijf geld niet terug. Wel mag je zelf jou plaats aan iemand anders geven/verkopen. Geef dit dan wel even aan ons door zodat wij de juiste naam kunnen noteren.

Hoewel wij ons best hebben gedaan bij het samenstellen van deze workshop agenda en de bijbehorende info kan het zijn dat er een fout in is geslopen. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.