Droogbloemen op je bruiloft

Speciaal voor jullie trouwdag maken wij bruidswerk op maat van droogbloemen. Denk aan een mooi romantisch of speels bruidsboeket, een corsage of een haarstuk.

Op deze pagina zie je een impressie van bloemwerk dat wij maken. In onze winkel is ook een impressie van bruids bloemwerk te bewonderen, en kunnen wij het een en ander toelichten.

Vervolgens vind je onder aan deze pagina nog belangrijke informatie en toelichting.

Wij maken bruidsboeketten in een drie verschillende stijlen.

Romantisch

Dit bruidsboeket is rond van vorm, ongeveer 30/40 cm hoog en en aan alle kanten prachtig. Het oogt romantisch. Met mooie afwisselende vormen en kleur nuances ontstaat een enigszins klassiek en toch ook speels effect. De naturel grassen in de basis zorgen voor een rustig geheel.

Bohemian

Ons Bohemian bruidsboeket is heerlijk speels en sfeervol boeket. Er is een mooi evenwicht tussen bloemen in frisse kleuren en naturel grassen, pluimen en sprietjes. In een Bohemian boeket worden ‘exoten’ verwerkt, zoals bv een palmblad. Het boeket heeft een duidelijke voorkant en heeft een wat druppel achtige ovale vorm. De achterkant is uiteraard netjes afgewerkt en plat zodat je het prettig langs het lichaam draagt. Het boeket op onderstaande foto’s is ongeveer 60 cm lang.

Veldboeket

Omdat wij een pluktuin hebben kan een bruids-veldboeket natuurlijk niet ontbreken in ons aanbod. In dit geval uiteraard gemaakt van droogbloemen. Een veldboeket als bruidsboeket is speels en basic en je kunt er qua kleur en stijl alle kanten mee op. Het boeket kan heel kleurrijk zijn met bijvoorbeeld strobloemen, ridderspoor, guldenroede, lamsoor en roosjes. En uiteraard kun je ook kiezen voor een boeket met daarin juist meer grasjes zoals bijvoorbeeld kanariegras, Setaria en plataargras.

Corsages

Een mooie persoonlijke bruids versiering. Zowel voor dames als heren.

Haar versiering;

droogbloemen haarstuk / kam

Er zijn een aantal keuzes te maken m.b.t. het bruids bloemwerk :

  • Je kunt een gewenste kleurstelling kiezen voor je bruids bloemwerk.
  • Je kunt aangeven hoe groot je je boeket ongeveer wil, uiteraard binnen onze mogelijkheden.
  • Je kunt bij een boeket kiezen welke afwerking je wil. We hebben jute touw, jute lint, wit katoen doek en lint in verschillende kleuren.
  • Je kunt aangeven welke soorten bloemen je liever niet in je bruids bloemwerk hebt.

prijzen:

  • Bruidsboeket naar persoonlijke wens vanaf €50,-
  • Corsages naar persoonlijke wens vanaf €7,50 tot €12,50
  • Haar speld / kam naar persoonlijke wens vanaf €25 tot €35

Droogbloemen zijn een mooie keus voor je bruidswerk. Het heeft een aantal voordelen.

  • Droogbloemen blijven lang mooi. Je kunt lang na genieten van je bijzondere bruidsboeket. Als je er voorzichtig mee omgaat kun je er jaren na de bruiloft nog van genieten.
  • Een bruidsboeket kan al ruim voor de trouwdag gemaakt worden. Je kunt het dus al ruim op tijd in huis hebben. Dus geen last-minute bloemen stress.
  • Droogbloemen hebben geen water nodig. Het blijft dus sowieso de gehele trouwdag mooi.

Belangrijk:

Bruidswerk is exclusief en vraagt aandacht en tijd. Wij beperken onszelf m.n. in de zomer daarom in het aantal bestellingen dat wij aannemen. Het is dus belangrijk dat je, als je bij ons bruids bloemwerk wil bestellen, je dit op tijd aan geeft.

Bij vragen, neem contact op met ons via: