Workshops droogbloemen

In februari en Maart zijn er weer een aantal droogbloemen workshops gepland.

In het voorjaar en de zomer hebben wij het vaak druk met de werkzaamheden in de pluktuin. Hierdoor vinden de workshops met droogbloemen enkel in de ‘winter maanden’ plaats.

Onderstaand alle info

Op deze pagina vind je:

1. Workshop agenda; datums en prijzen

2. Specifieke info per workshop

3. Algemene info en voorwaarden

Aanmelden voor een workshop

doe je via onderstaande link:

1. Workshop agenda:

Datums en prijzen

Dag en tijdWat gaan we maken?Evt. keuzesPrijs
(vanaf*)
max 6 plaatsen
Zaterdag
19 februari
10.30/12.30 uur
Droogbloemen krans

28 cm ring ijzer
38 cm ring ijzer€40,-
€50,-


Zaterdag
12 maart
10.30/12.30 uur
Stolp 21cm

gewone stolp
stolp met led


€42,50
€46,50Zaterdag
19 maart
10.30/12.30 uur
Ring op voet met touw
horizontaal opgemaakt
30 cm
40 cm
€40,-
€50,-

* prijs vanaf:

Gebruik je meer droogbloemen als het voorbeeld of als de bedoeling, dan betaal je daarvoor bij

2. Specifieke info per workshop:

Workshop Droogbloemen krans

Tijdens deze workshop maak je een super trendy droogbloemen krans op een ijzeren ring van 30 of 40 cm, of op een dubbele bamboe ring. We gaan de bloemen op de krans binden. Je vult de krans voor een deel met bloemen, zoals op de foto’s. Met onze instructies en de juiste en mooie materialen ga jij naar huis met een prachtige krans.

Wil je je opgeven?

Je kiest vooraf het formaat en soort krans, en geeft dit door als je je opgeeft. Het is fijn als je ook alvast een kleurstelling door geeft, als je dit al weet. Zo kunnen wij alvast specifieke bloemen klaar leggen.

De prijs van de workshop vind je in bovenstaand overzicht. Je betaalt voor het inschrijven een aanbetaling (info staat in de algemene info en voorwaarden hierboven).

Workshop droogbloemen stolp

We maken deze ochtend een stolp gevuld met droogbloemen. Je kunt kiezen voor een stolp met of zonder lichtjes.

We maken een soort mini droogbloemen tuintje in een glazen stolp. Je zult verbaasd staan dat je met een vrij makkelijke steek techniek een heel leuk en chique creatie maakt. Uiteraard zijn de bloemen en kleuren naar keus.

Wil je je opgeven?

Je kiest vooraf:

 • stolp met of zonder led lichtjes

Het is fijn als je ook alvast een kleurstelling door geeft, als je dit al weet. Zo kunnen wij alvast specifieke bloemen klaar leggen.

De prijs van de workshop vind je in bovenstaand overzicht. Je betaalt bij de inschrijven een aanbetaling (info staat in de algemene info en voorwaarden hierboven).

Workshop Ring op voet met touw

Tijdens deze workshop creëren we een mooie staande ijzeren ring met een horizontale bloemenrand. We beginnen met het spannen van jute touw, en daarna gaan we aan de slag met droogbloemen en grassen. Helemaal naar jou wens.

Het maken van deze ring is niet moeilijk, maar het vraagt wel even concentratie. Wij helpen jou zodat jij met een mooie ring naar huis gaat.

Je hebt de keuze uit een ring van 30 of 40 cm (zolang de voorraad sterkt).

Wil je je opgeven? Je kiest vooraf het formaat van de ring, en geeft dit door als je je opgeeft.

Het is fijn als je ook alvast een kleurstelling door geeft, als je dit al weet. Zo kunnen wij alvast specifieke bloemen klaar leggen. De prijs van de workshop vind je in bovenstaand overzicht. Je betaalt voor het inschrijven een aanbetaling (info staat in de algemene info en voorwaarden hierboven).

3. Algemene info en voorwaarden workshops:

 • Alle workshops vinden plaats in onze bloemenboerderij in Waspik. We werken in een (verwarmde) ruimte in onze droogbloemen winkel.
 • De workshops worden gegeven door Marianne of Nicole.
 • Maximaal 6 deelnemers.
 • De workshop gaat door vanaf 4 personen (als er niet genoeg inschrijvingen zijn, gaat de workshop dus niet door en krijg je van ons bericht).
 • Alle prijzen zijn inclusief workshop kosten, materialen en koffie/thee (echter; gebruik je meer bloemen als het voorbeeld of als eigenlijk de bedoeling is, dan betaal je daarvoor extra bij).
 • We vragen je tijdens een workshop te houden aan de geldende corona regels (tijdens de workshop hoef je geen mondkapje te dragen).

Aanmelden en inschrijfkosten.

 • Aanmelden gaat via het aanmeldingsformulier. Vul dit formulier zo volledig mogelijk in.
 • Wij nemen daarna contact met je op (mocht je na een paar dagen nog niets van ons hebben vernomen, kijk dan in je spam-box. Neem anders via email contact met ons op)
 • Bij het aanmelden betaal je inschrijfkosten. Dat is €15,-. De betaling van deze inschrijf kosten kan met een betaalverzoek via Whatsapp, of in de winkel gedaan worden (pin of contant). Je inschrijving is pas definitief als wij het inschrijfgeld hebben ontvangen. Het overige bedrag betaal je op de dag zelf.
 • Als een workshop niet door gaat vanuit ons, krijg je het inschrijf geld uiteraard terug.
 • Mocht je zelf afzeggen, dan krijg je het inschrijf geld niet terug. Wel mag je zelf jou plaats aan iemand anders geven/verkopen. Geef dit dan wel even aan ons door zodat wij de juiste naam kunnen noteren.

Hoewel wij ons best hebben gedaan bij het samenstellen van deze workshop agenda en de bijbehorende info kan het zijn dat er een fout in is geslopen. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Heb jij zelf een groepje mensen van minimaal 4 personen (maximaal 6) en wil je een workshop plannen?

Neem eens contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden.

Met een groepje een droogbloemen workshop volgen kan vanaf €30,- per persoon. Denk bv aan het maken van een boeket of en klein kransje.